Кошик
318 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик

Піч Огнев: огляд, відгуки наших клієнтів

Піч Огнев: огляд, відгуки наших клієнтів

Піч Огнев: огляд печі, відгуки наших клієнтів

Піч Огнев відноситься до класу обладнання тривалого горіння, як заявляє виробник на одній закладці дров прилад працює до 8 годин. Як каже наш клієнт, прилад відпрацював 12 годин на одній закладці дров, дивіться відео огляд печі Огнев з камінним склом і варильною поверхнею:

Хочеться зазначити:

Смоляні породи дерев дійсно виділяють багато смол, і процес закапчивания незворотній.

Ще один відгук нашого клієнта з фото оглядом:

Красиві сталеві вставки з боків приладу:

піч тривалого горіння

піч огнев

Класичний дизайн печі прекрасно вписується в інтер'єр будь-якого приміщення:

печі огнев

Облаштування димаря, шибер для регулювання температури на задній стінці приладу:

дров'яна піч

Містка топка для закладки великого об'єму палива:

піч на дровах

Спеціальний ущільнювач на дверцятах:

печі дров'яні

Чавунний колосник для прогорання дров:

печі тривалого горіння

Перед початком експлуатації прилад необхідно "прогнати", "пропалити" на вулиці для позбавлення від запаху фарби. Чим і зайнявся наш клієнт. Труби встановлені із звичайної сталі, так як димар тільки замовили в роботу.

огнев піч

"Їжа, приготована на печі має зовсім інший смак" - цитата клієнта, і це чиста правда. Дуже смачна їжа виходить, якщо приготувати її на дровах. Приготування їжі має відбуватися перші півгодини, хвилин 40, у фазі активного згоряння дров, після чого прилад необхідно перевести в режим тління.

Під час запису на вулиці також не перенакаливайте піч, після 20-30 хвилин перекладаєте її в режим тління. При не дотриманні цих правил фарба не витримує високої температури (вам доведеться дофарбовували прилад). Виміри проводилися після 20 хвилин роботи приладу.

За допомогою мультиметра клієнт виміряв температуру поверхонь у різних режимах роботи ( з відкритим шибером і відкритим зольником):

Режим тління:

піч надровах

Режим активного горіння:

печі новаслав

огнев огляд

Режим тління:

Саме гаряче місце, на яке припадає найбільша температура - це місце для конфорки.

Після півгодини роботи утворився перший конденсат, так як в якості дров використовували суху сосну - це дуже смолянистая порода дерева.

У режимі тління також проводилися виміри температури, що виходить від поверхонь, вони значно вищі, ніж в режимі тління.

За 20 хвилин закипіла літрова чаша з водою при прочиненими заслінці (в режимі тління):

огнев пічка

Купуйте обладнання високого класу (печі Огнев) за низькою ціною в магазині Тепло вогнища.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner