Кошик
318 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик
Тріска для копчення Бук 1кг, фото 2
Тріска для копчення Бук 1кг, фото 2

Тріска для копчення Бук 1кг

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тріска для копчення Бук 1кг

Бук найпопулярніший вид тріски, яку використовують для приготування м'яса. Опилки та тріска листяних порід дерев застосовується для копчення продуктів. Бук, вільха, береза, дуб без кори використовуються як матеріал для завантаження димогенератора. 

Бук створює оптимальні умови для димоутворення. Водночас виключає потрапляння в продукти канцерогенних речовин. 

Для м'яса, риби, птиці, сиру можна застосовувати тріску для копчення Бук. 

Вологість до 12%, вага — 1 кг.

Основні атрибути
Вага1 кг
Країна виробникУкраїна
Додаткові характеристики
Товщина мм*ширина мм*довжина мм2*8*15
  • Ціна: 69 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner