Кошик
318 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик
Тріска для копчення Черешня 1кг, фото 2
Тріска для копчення Черешня 1кг, фото 2

Тріска для копчення Черешня 1кг

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тріска для копчення Черешня 1кг

Черешня найпопулярніший вид тріски, яку використовують для приготування м'яса, птиці, дичини, сала. Опилки та тріска листяних порід дерев застосовується для копчення продуктів. Бук, вільха, береза, дуб без кори використовуються як матеріал для завантаження димогенератора. Ваші продукти не горітимуть, не матимуть приємний аромат. Густий чистий дим отримаєте ви, застосовуючи тріску черешні.

Бук створює оптимальні умови для димоутворення. Водночас виключає потрапляння в продукти канцерогенних речовин. 

Для м'яса, риби, птиці, сиру, свинячого віконця, яловичини можна застосовувати тріску для копчення. 

Вологість до 12%, вага — 1 кг.

Основні атрибути
УпаковкаПоліетиленовий прозорий мішок
Вага1 кг
Країна виробникУкраїна
Додаткові характеристики
Товщина мм*ширина мм*довжина мм2*8*15
  • Ціна: 69 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner