Кошик
318 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик

Піч ОГНЕВ купити в Києві - від виробника Новаслав

Піч ОГНЕВ купити в Києві - від виробника Новаслав

Огнев піч - особливості, відгуки, переваги

Піч Огнев - дров'яна, економічна, опалювально-варильна піч тривалого горіння. Робочий цикл, на одній партії дров, становить 6-8 годин, при правильно відрегульованих заслонках піддувала і шибера.

Виробничі потужності розміщені в Києві. Можна самовывезти або замовити доставку по Києву та області.

Конвекція - нагрівання приміщень гарячим повітрям, основа роботи приладів.

Конструкція печей ОГНЕВ

Печі представлені в трьох типорозмірах: 100, 150 і 200 м3. Є моделі зі склом на завантажувальних дверцят, однієї або 2-ма чавунними конфорками.

Між топкою і кожухом є вільний простір для вільної циркуляції повітря. Розпечена камера (топка)швидко нагріває повітря, яке рівномірно поширюється по приміщенню.

Для установки та ефективної експлуатації печі - необхідно встановити димар.

Підключення сучасної печі тривалого горіння Огнев зводиться до монтажу димоходу з нержавіючої сталі, підключати до цегляного димаря не варто, так як димові гази, що виходять з печі, мають невисоку температуру. Невисока температура димових газів не зможе прогріти цегляний димар, і як наслідок - буде утворюватися конденсат .Зовнішні частини нержавіючого димаря повинні бути утеплені (труби-сендвіч).

 

Піч тривалого горіння ОГНЕВ

Топкова камера печі розділена на дві частини, в нижньому відсіку дрова тліють, виділяючи пічні гази, які догорають у вторинному відсіку топки. Канали-інжектори забезпечують подачу повітря у вторинний відсік. Тривалість роботи печі забезпечується завдяки обмеженою подачі повітря, тління дров.

Дрова - паливо для печей, їх вологість повинна бути до 25%. Суха деревина швидко перегорить.

Калорійність дров також впливає на тривалість робочого циклу. Рекомендуємо використовувати: дуб, бук, акація, які забезпечують довгий режим роботи опалювальних грубок.

Нагрів приміщення і приготування їжі - завдання грубок Огнев. Для цього верхня поверхня може бути облаштована чавунними конфорками.

Перші 30-40 хвилин, під час розпалу, зольний відсік відкрито, можна швидко закип'ятити воду, приготувати їжу. При обмеженою подачі кисню в топку, зольник прикритий, можна нагріти їжу.

В режимі активного горіння (відкритого вогню), пічка працювати повинна до 1 години в добу. Основний режим роботи - тліючого горіння.

Печі Огнев виробляються компанією ТОВ «Новаслав» (завод Огнев).

На завантажувальних дверцят може бути жаростійке скло 200 х 200 мм

Переваги печей Огнев:

  1. Конвекційний тип нагріву;
  2. Тривалість роботи на одному завантаженні - до 8 годин;
  3. Зольник для збору відходів, регулювання горіння;
  4. Шибер обмежує швидкий вихід високотемпературних газів;
  5. Варильна плита;
  6. Скло на дверцятах.

Купити ОГНЕВ

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner