Кошик
323 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик

Коптильня холодного копчення ДІД КОПТЕНКО КУПИТИ

Коптильня холодного копчення ДІД КОПТЕНКО КУПИТИ

Коптильня холодного копчення купити Тм "Дід Коптенко"

Тм Дід Коптенко Черкаси виготовляє коптильні для гарячого копчення (нержавійка) з гідрозатворів і коптильні холодного копчення високої якості різних розмірів і форм. Для приготування курки, м'яса, овочів, з приємним ароматом димку необхідно придбати коптильню. Виконана вона може бути зі сталі або нержавіючої сталі. Коптильна холодного копчення - це спеціальний короб ,в який завдяки дымогенератору надходить дим, забезпечуючи приготування продуктів.

Дивіться Коптильні і Мангали!

Коптильні гарячого копчення

Гаряча коптильня виготовляється з 1,5 мм сталі для стінок, кришки і 2 мм сталь для днища. Також виробником представлені коптильні з нержавіючої сталі марки AISI 304. Гідравлічний затвор навколо кришки робить можливим застосування коптильні Дід Коптенко в домашніх умовах, забезпечуючи герметичність і виключає не бажане попадання диму в житловий простір. Приварений до кришки димохідний патрубок не дає застоюватися диму. У коптильнях без димохідного штуцера, внаслідок сильно концентрованого диму, продукт буде гірким. Для того щоб коптити у себе на кухні, досить під'єднати до штуцера силіконову трубку і направити її в витяжку або кватирку.

Завдяки декільком рівням шафи, в коптильні можна розмістити багато продуктів. На решітках з нержавійки.

Є піддон для збору жиру, який запобігає попаданню крапель вологи і жиру з продукту на тліючу тріску. Смак копченого продукту буде ідеальним, не вірите - спробуйте самі. Перед приготуванням продуктів в коптильні, необхідно правильно замаринувати їх. Для цього в інтернеті можна знайти величезну кількість рецептів.

Коптильні бувають з плоскою кришкою і будиночком. Кришка будиночком - більше обсяг продуктів, полягає у відводі конденсату в жолобок гідравлічного затвора.

Коптильні холодного копчення ДІД КОПТЕНКО

Комплектація коптилен холодного копчення:

  • Димогенератор (1,5 або 2, 5 літра місткістю для тріски);
  • Кріплення для димогенератора;
  • Компресор зі шлангами;
  • Шафа з нержавіючої сталі, сталі або дерева (можна спорудити самостійно).

Сучасні дымогенераторы замінюють системи з топкою і димарем. У сучасному димогенераторі паливним матеріалом виступає тріска з однорідною фракцією до 2,5 см. За рахунок однакового розміру і за умови вологості трісок до 20% вони не горять, а тліють, виділяючи досить густий дим з низькою температурою.

Доступ кислорода, необходимого для тления, происходит через отверстия в нижней части колбы дымогенератора, они же служат для розжига щепы. Принудительная тяга обеспечивается эжекторной системой с помощью компрессора. Его мощность всего 4,5W, а время его непрерывной работы неограниченно. Регулятор мощности на компрессоре обеспечивает регулировку скорости подачи дыма в коптильную камеру. Такая конструкция дымогенератора позволяет сократить дымоход с нескольких метров до нескольких сантиметров.

Смотровое стекло на дверце коптильни позволяет визуально контролировать степень заполнения дымом без открытия самой емкости для копчения, тем самым упрощая процесс копчения. Существует несколько способов размещения продукта в коптилке. Комплекты тм Дід Коптенко имеют прутья в верхней части коптильной емкости, на которые можно развесить рыбку, практически любого размера, обвязанную шпагатом либо с помощью нержавеющих крючков. Закоптить мясо, тушку птицы, сало помогут нержавеющие решетки, изготовленные из пищевой нержавейки, они сохранят естественный вкус копченостей.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner