




Мангал вертикальний на 6 рівнів під шампури
Мангал вертикальний на 6 рівнів під шампури
Кути розміщуються збоку, а не під шампурами, що гарантує рівномірне просмажування м'яса, запобігаючи крапанню жиру на вугілля. Для збору жиру є спеціальний піддон.
Як працює вертикальний мангал?
-
1. Угли:
Топковий відсік для вугілля розташований збоку шампурів, а не під ними.
-
2. Жар і просмаження:
Бічна стінка мангала нагрівається від вугілля і дає змогу добре просмажити м'ясо.
-
3. Піддон для збору жиру:
Під шампурами є піддон, він забезпечує збирання жиру, який не потрапляє на вугілля.
-
4. Контроль жару:
Відстань між вугіллям і м'ясом регулюється за допомогою планок із різною відстанню, ступінь просмаження водночас змінюється.
-
5. Універсальне використання:
Під час встановлення решітки зверху мангала можна готувати їжу в казані або сковороді.
Переваги вертикального мангала:
-
Корисний шашлик:
Не утворюються шкідливі речовини в разі потрапляння жиру на вугілля.
-
Рівномірність просмаження:
М'ясо гріється з усіх боків.
-
Менше диму:
Брак жиру, що капає, на вугілля зменшує кількість диму та іскор.
-
Простота використання:
Швидке збирання та розбирання конструкції забезпечує легкість транспортування.
-
Універсальність:
Приготування різних страв.
Габаритні параметри:
Довжина — 150 мм;
Ширина — 390 мм;
Висота — 510 мм.
Товщина металу — 2 мм
| Основні | |
|---|---|
| Тип | Мангал |
- Ціна: 2 380 ₴



