Тріска для копчення Бук 1кг
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тріска для копчення Бук 1кг
Бук найпопулярніший вид тріски, яку використовують для приготування м'яса. Опилки та тріска листяних порід дерев застосовується для копчення продуктів. Бук, вільха, береза, дуб без кори використовуються як матеріал для завантаження димогенератора.
Бук створює оптимальні умови для димоутворення. Водночас виключає потрапляння в продукти канцерогенних речовин.
Для м'яса, риби, птиці, сиру можна застосовувати тріску для копчення Бук.
Вологість до 12%, вага — 1 кг.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Товщина мм*ширина мм*довжина мм | 2*8*15 |
- Ціна: 69 ₴