Тріска для копчення Дуб 1кг
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тріска для копчення Дуб 1кг
Дуб найпопулярніший вид тріски, яку використовують для приготування м'яса, птиці, дичини, сала. Опилки та тріска листяних порід дерев застосовується для копчення продуктів. Бук, вільха, береза, дуб без кори використовуються як матеріал для завантаження димогенератора. Ваші продукти не горітимуть, не матимуть приємний аромат. Густий чистий дим отримаєте ви, застосовуючи тріску Дуба.
Бук створює оптимальні умови для димоутворення. Водночас унеможливлює потрапляння в продукти канцерогенних речовин.
Для м'яса, риби, птиці, сиру, свинячого віконця, яловичини можна застосовувати тріску для копчення Дуб.
Вологість до 12%, вага — 1 кг.
Основні атрибути | |
---|---|
Упаковка | Поліетиленовий прозорий мішок |
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Товщина мм*ширина мм*довжина мм | 2*8*15 |
- Ціна: 69 ₴