Тріска для копчення Черешня 1кг
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тріска для копчення Черешня 1кг
Черешня найпопулярніший вид тріски, яку використовують для приготування м'яса, птиці, дичини, сала. Опилки та тріска листяних порід дерев застосовується для копчення продуктів. Бук, вільха, береза, дуб без кори використовуються як матеріал для завантаження димогенератора. Ваші продукти не горітимуть, не матимуть приємний аромат. Густий чистий дим отримаєте ви, застосовуючи тріску черешні.
Бук створює оптимальні умови для димоутворення. Водночас виключає потрапляння в продукти канцерогенних речовин.
Для м'яса, риби, птиці, сиру, свинячого віконця, яловичини можна застосовувати тріску для копчення.
Вологість до 12%, вага — 1 кг.
Основні атрибути | |
---|---|
Упаковка | Поліетиленовий прозорий мішок |
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Товщина мм*ширина мм*довжина мм | 2*8*15 |
- Ціна: 69 ₴