Кошик
318 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик

Копчення в домашніх умовах – коптильні гарячого копчення в магазині Тепло вогнища

Копчення в домашніх умовах – коптильні гарячого копчення в магазині Тепло вогнища

Копчення в домашніх умовах – коптильні гарячого копчення в магазині Тепло вогнища

Копчення в домашніх умовах можна провести дуже швидко, якщо ви подбаєте про придбання спеціального кухонного інвентарю. Вибір гідною якістю коптильні потрібно проводити відповідально, адже від її якості буде залежати смак продуктів. Різні форми та розміри коптилен для гарячого копчення ми пропонуємо увазі користувачів.

Величезне розмаїття коптилен гарячого копчення в магазині Тепло вогнища

копчення в домашніх умовах

Виготовлені коптильні з жароміцної сталі 2 мм днище і кришка, стінки 1,5 мм сталі. Це говорить про їх довговічність експлуатації. Герметичність закриття шафи забезпечується гідрозатворів, в спеціальний жолобок наливається вода, це не дасть диму просочитися в приміщення.

Коптильні гарячого копчення можна використовувати в будинку і на вулиці, для виходу зайвої диму в них передбачений патрубок, на який надівається спеціальна трубка і виводиться у кватирку.

Кілька рівнів передбачає коптильня, ви зможете розташувати продукти на зручній висоті, забезпечивши їх достатню копчення. В комплектації є решітки, виконані вони з нержавіючої сталі, на них розташовуються продукти.

Серед величезного асортименту коптилен ви можете вибрати різну за розміром і формою, кришка може бути плоскою і будиночком. Кришка будиночком забезпечує стікання жиру по стінках шафи, він не потрапляє на продукти. Спеціальний піддон для жиру також передбачений в комплектації.

Як користуватися коптильнею? Простота копчення в домашніх умовах

Використання коптилен інтуїтивне і дуже просте. На дно коптильні укладається тріска, ставиться піддон для збору жиру. На решітки з нержавіючої сталі розкладаються продукти. Шафа ставиться на відкритий вогонь (є ніжки в комплекті) або газову піч. Температури достатньо для того, щоб тріска тліла і виділяла дим.

На приготування продуктів вам знадобиться максимум дві години, все відбувається дуже просто і швидко!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner