Кошик
323 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик
Подарунок
КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг, фото 3
КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг, фото 1
КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг, фото 4
КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг, фото 5

КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг

Подарунок до товару
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 69 ₴, 69 ₴, 69 ₴

Отримайте цих позицій безкоштовно при покупці «КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

КОПТИЛЬНЯ "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг для холодного та гарячого копчення

Для холодного гарячого копчення з датчиком температури. Є датчик температури в камері. Регулювання температури в камері. Коптильня призначена для бізнесу, оскільки має містку камеру до 60 кг.

ВИБРАТИ МОДЕЛЬ!

Характеристики:

Зовнішні розміри: 83х90х163
Внутрішні розміри: 60х61х113
Зможете закоптиті за 1 раз: 50-60 кг.
Виготовлено з: Липа
Товщина стінки: 7,5 см

Димогенератор: до 8 годин димління
Потужність: 2 кВт
Гарантія: 1 рік на всю комплектацію

 

Коптильня Дровос - чому саме вона?

  1. Зовнішня привабливість.
  2. Гарна місткість шафи.
  3. Для холодного та гарячого копчення.
  4. Повністю автоматизований процес. Не потрібно спостерігати за процесом.
  5. Зовнішня частина коптильні виготовлена з дерев'яної вагонки. Дах профнастил із водостоками.
  6. На шафі є справжні ковані деталі. (петлі, засуви, ручки).
  7. Корпус покритий спеціальною фарбою, яка захищає її від негоди.
  8. Димохід із заслінкою бойлера та збірником для конденсату.
  9. Зверху приладова панель, де міститься термоконтролер, який відповідає за вимірювання й регулювання температури в камері.
  10. Є вбудований запобіжник від стрибків напруги.
  11. Кнопка увімкнення компресора, вентилятора (якщо передбачена комплектація).
  12. Внутрішня частина коптильні виготовлена повністю або частково з неіржавкої сталі.
  13. Відбивач на дверцятах.
  14. Пересувні полиці.
  15. Для рівномірного розподілу тепла та диму передбачена конвекція.
  16. Деякі моделі обладнані відкидним столиком.
  17.  

 

 

Як працює коптильня?

Збоку в нижній частині розміщений димогенератор. Він відповідає за подавання диму в камеру, який утворюється завдяки отвору тріски. Попередньо продукти необхідно замаринувати, розвісити в шафі, ввімкнути димогенератор і виставити температуру.

Перед початком копчення краще просушити продукти (м'ясо) упродовж 3 годин. Далі поміщаєтьсямо тріску в димогенератор (колбу).

Вмикаємо в мережу, вмикаємо компресор.

Підпалюємо тріску з двох сторін.

Закриваємо двері шафи, відчиняємо заслінку бойлера.

Виставляємо температуру та таймер.

Як змінюємо температуру (приблизно 3 години — процес копчення):

Перша година 70 градусів.

Другий — 80.

Третій — 90.


 

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче і холодне
Габаритні розміри
Довжина коптильні830 мм
Ширина коптильні900 мм
Висота коптильні1630 мм
Розміри коптильної камери
Довжина660 мм
Ширина670 мм
Висота1250 мм
  • Ціна: 26 387 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner