КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг
Отримайте цих позицій безкоштовно при покупці «КОПТИЛЬНЯ ХОЛОДНОГО, ГРЯЧОГО "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг»
КОПТИЛЬНЯ "БІГ 2.0" DREVOS 50-60 кг для холодного та гарячого копчення
Для холодного гарячого копчення з датчиком температури. Є датчик температури в камері. Регулювання температури в камері. Коптильня призначена для бізнесу, оскільки має містку камеру до 60 кг.
Характеристики:
Зовнішні розміри: 83х90х163
Внутрішні розміри: 60х61х113
Зможете закоптиті за 1 раз: 50-60 кг.
Виготовлено з: Липа
Товщина стінки: 7,5 см
Димогенератор: до 8 годин димління
Потужність: 2 кВт
Гарантія: 1 рік на всю комплектацію
Коптильня Дровос - чому саме вона?
- Зовнішня привабливість.
- Гарна місткість шафи.
- Для холодного та гарячого копчення.
- Повністю автоматизований процес. Не потрібно спостерігати за процесом.
- Зовнішня частина коптильні виготовлена з дерев'яної вагонки. Дах профнастил із водостоками.
- На шафі є справжні ковані деталі. (петлі, засуви, ручки).
- Корпус покритий спеціальною фарбою, яка захищає її від негоди.
- Димохід із заслінкою бойлера та збірником для конденсату.
- Зверху приладова панель, де міститься термоконтролер, який відповідає за вимірювання й регулювання температури в камері.
- Є вбудований запобіжник від стрибків напруги.
- Кнопка увімкнення компресора, вентилятора (якщо передбачена комплектація).
- Внутрішня частина коптильні виготовлена повністю або частково з неіржавкої сталі.
- Відбивач на дверцятах.
- Пересувні полиці.
- Для рівномірного розподілу тепла та диму передбачена конвекція.
- Деякі моделі обладнані відкидним столиком.
Як працює коптильня?
Збоку в нижній частині розміщений димогенератор. Він відповідає за подавання диму в камеру, який утворюється завдяки отвору тріски. Попередньо продукти необхідно замаринувати, розвісити в шафі, ввімкнути димогенератор і виставити температуру.
Перед початком копчення краще просушити продукти (м'ясо) упродовж 3 годин. Далі поміщаєтьсямо тріску в димогенератор (колбу).
Вмикаємо в мережу, вмикаємо компресор.
Підпалюємо тріску з двох сторін.
Закриваємо двері шафи, відчиняємо заслінку бойлера.
Виставляємо температуру та таймер.
Як змінюємо температуру (приблизно 3 години — процес копчення):
Перша година 70 градусів.
Другий — 80.
Третій — 90.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче і холодне |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 830 мм |
Ширина коптильні | 900 мм |
Висота коптильні | 1630 мм |
Розміри коптильної камери | |
Довжина | 660 мм |
Ширина | 670 мм |
Висота | 1250 мм |
- Ціна: 26 387 ₴