Коптильня гарячого копчення з гідрозакривом "маля"
Отримайте цих позицій безкоштовно при покупці «Коптильня гарячого копчення з гідрозакривом "маля"»
Домашня коптильня гарячого копчення в магазині Тепло вогнища
Домашня коптильня гарячого копчення виготовлена з міцного матеріалу: дно — 2 мм сталь, стінки — 1,5 мм. Це спеціальний комплект, який допоможе вам урізноманітнити харчування, приготувати смачні копчені страви. Невелика вага та компактні розміри має домашню коптильню гарячого копчення, що допоможе вам швидко встановити її та зручно зберігати. У комплектації передбачені решітки з неіржавкої сталі, на них укладаються продукти для приготування.
Габаритні розміри (Д *Ш * В), мм: 380 * 320 * 300
Висота з ніжками 510 мм (Опція)
Вага 10 кг
Сталь — стінки — 1,5 мм/днище — 2 мм
Решітки з харчової неіржавкої сталі — 2 шт.
Гідрозакрив — є, ніжки до комплекту не входять!
Домашня коптильня гарячого копчення: переваги
Висока якість коптильні — сталь, стінки — 1,5 мм, днище — 2 мм;
Простота використання;
Робота на відкритому вогні та газовій печі;
Можливість застосування в домашніх умовах і на вулиці;
Швидке приготування — до 2 годин;
Оперативна доставка по всіх регіонах України.
Застосовувати домашню коптильню гарячого копчення можна в приміщенні та на вулиці, це універсальний прилад для копчення різних продуктів.
Як користуватися коптильнею?
На дно коптильні укладаються тирси, встановлюються решітки та укладаються продукти. Короб ставиться на відкритий вогонь і кришка щільно закривається. За одну годину ви приготуєте смачну страву.
Коптильні гарячого копчення набирають дедалі більшої популярності, і це не дивно, адже зараз досить-таки важко знайти якісні продукти на домашній стіл. Більшість копченостей, що продаються в магазині, зроблені за допомогою хімії (рідкий дим), хоч усе навколо та кажуть, що він абсолютно безпечний, але клінічних досліджень ні хто не проводив. Тому вирішувати вам, наскільки він може бути «полезен».
Чи то справа домашнє копчення, коли ви знаєте, з чого і в яких умовах приготували. Коптильні гарячого копчення чудове рішення для прихильників смачної та здорової їжі. З її допомогою ви зможете в себе вдома приготувати найрізноманітніші продукти (сало, риба, овочі, сир і багато іншого). У конструкції коптильні передбачений гідрозакрив, що дає змогу використовувати її навіть у квартирі.
Джерелом вогню в цій ситуації є газова або електрична піч. Для цього вгорі кришки передбачений штуцер, одягнувши на який шланг, ви зможете відвести надлишковий дим через форточку.
До комплектації коптильні входить дві решітки для продуктів, що дає змогу коптити удвічі більше за одну закладку. Також є знімні ніжки, які можна використовувати, якщо ви коптите на вулиці. Лоток для збирання жиру, що утворюється під час копчення, допоможе уникнути пригорання, і як наслідок неприємного присмаку.
Коптильня гарячого копчення, як користуватися?
Принцип і пристрій виробу дуже прості. Винявши всі внутрішні частини коптильні, покладіть на дно тріску (можна також використовувати тирси), далі встановіть лоток для збору жиру. Потім встановлюється перша решітка, викладаєте на неї продукти. За потреби встановлюйте другу та також розкладайте свої майбутні копчення. Накривайте кришкою й заливаєте воду в гідрозакрив, всі коптильня готова до копчення. Встановлюєте її на джерело вогню (це може бути багаття або газова піч).
Процес копчення триває від 40 хвилин до півтора години, залежно від продуктів, які ви готуєте. Після закінчення не варто відразу відкривати кришку, дайте продуктам трохи охолонути в камері, і за цей час вийде залишок диму (це просто необхідно, якщо ви коптите у квартирі). І в підсумку один дуже простий, але дивовижно смачний рецепт.
Твердий сир гарячого копчення
Все, що знадобиться для цього рецепта:
· сир твердих сортів;
· серветки або паперові рушники;
· джгут або нитки.
Нарізаємо сир невеликими шматками грам по 200-300 і обертаємо трьома шарами серветок, далі це все фіксуємо за допомогою джгута або серветок. Найцікавіше полягає в способі приготування.
На дно коптильні засинаємо тріску, заливаємо гідрозакрив і накриваємо кришкою. Ставимо на заздалегідь розведений вогонь і прагнемо, коли піде дим. Коли почне йти сильний дим, відкриваємо кришку та укладаємо туди наш сир. Увага, сир коптиться дві хвилини, якщо перетримати сир може почати плавитися. Після закінчення двох хвилин дістаємо наш продукт. Прибираємо вже непотрібні серветки, сир укладаємо в герметичний контейнер і відправляємо його в холодильник на добу (що б він взяв у себе всі аромати та смак). Через добу сир можна подавати на стіл.
Смачного!
Основні | |
---|---|
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Конструкція | Цілісна |
Джерело диму | Тріска, Тирса |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Форма | Прямокутна |
Тип копчення | Гаряче |
Товщина матеріалу | 2 мм |
Матеріал | Сталь |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 380 мм |
Висота коптильні | 300 мм |
Ширина коптильні | 320 мм |
- Ціна: 1 010 ₴