Димогенератор із конденсатосбірником і охолоджувачем 1,5 л
Отримайте цих позицій безкоштовно при покупці «Димогенератор із конденсатосбірником і охолоджувачем 1,5 л»
Димогенератор для холодного копчення з конденсатосборником у магазині Тепло вогнища
Розміри колби 250х90 товщина 3 мм/Вага комплекту 7 кг/Тривалого копчення з одного повного завантаження тріскою 4-6 годин/ Об'єм 1,5 л/Конструкція — збірно-розбірна/ Конденсатосборник — є/Охолоджувач — є/компресор 220V, 4,5W. У наявності передбачений конденсатосбірник і компресор для забезпечення горіння тріски. Для холодного та гарячого копчення.
Комплект набору:
1. Димогенератор | ||
2. Кріплення-підставка | ||
3. Йоржик для чищення | ||
4. Компресор із регулюванням | ||
5. Силіконова трубка з трійником | ||
6. Інструкція | ||
7. 2 кг тріски в подарунок |
Для продовження процесу копчення необхідно додати тріски в колбу.
Модель вдосконалена, конденсатосборником виступає металева колба. Водночас дим холодніший, ніж із прямим димоходом, без збірки. Під час горіння тріски виділяється конденсат, який успішно залишається в колбі, це не дає змогу потрапляти йому на продукти. 250 мм * 90 мм — розміри димогенератора, дуже компактний і корисний прилад дасть змогу вам отримати густий дим.
Час роботи генератора не обмежується, ви можете в будь-який час досипати тріски, продовжуючи тривалість автономної роботи приладу. Як шафу для копчення підійдуть будь-які ємності, навіть стару мікрохвильову піч ви можете використовувати для цього процесу.
Удосконалена модель із конденсатосборником дасть вам приготувати смачні продукти без гіркоти та присмаку.
Димогенератор для холодного копчення: переваги
Наявність колби для збирання конденсату;
Міцність конструкції 3 мм сталь;
Гарний дим завдяки тлінню тріски;
Малогабаритність димогенератора;
Зручність транспортування;
Робота на одному завантаженні 4-6 годин;
Об'єм 1,5 літра.
Димогенератори в інтернет-магазині Тепло вогнища — це завжди свіжі домашні копченості на вашому столі
Димогенератор представлений до вашої уваги прекрасно підійде для домашнього використання. З його допомогою ви зможете балувати своїх рідних і близьких вам людей, чудовими продуктами холодного копчення. Це може бути не тільки цінна покупка, придбана для особистого користування, а також чудовий подарунок коханій або близькій вам людині.
Коптильні та димогенератори дивитися!
Основні частини, принцип і особливості роботи димогенератора
Колба димогенератора може бути різного розміру (1,5 або 2 літри), від її розміру залежить вартість пристрою. Зовні це вертикальний відрізок труби, з кришкою, що забезпечує герметичне закривання колби.
Завантаження тріски здійснюється зверху (за умови зняття кришки), також у процесі експлуатації можна здійснювати до завантаження тріски (кришка не нагрівається до критичного стану).
На корпусі передбачений отвір для розпалювання тріски. Установлення генератора диму зводиться до використання спеціального кріплення (у комплекті передбачене).
Завданням компресора є нагнітання повітря в колбу та подавання диму в димову шафу.
У комплекті передбачені спеціальні шланги для під'єднання компресора та запуску пристрою. Принцип роботи димогенератора дуже простий. Пристрій необхідно під'єднати до компресора та шафи. Засипати колбу шпою. Приблизно витрачається 100 грамів тріски на 1 годину роботи пристрою. Ці показники не можуть бути точними, все залежить від якості тріски, найширшої вологості, фракції.
Хвойні породи дерева, а також тріска берези не підходить для димогенераторів.
Дивіться відео з експлуатації димогенератора:
Виготовити шафу для копчення не становитиме величезної праці це можна зробити зі старого холодильника або не потрібної шафи. Якщо ж ви не можете зробити камеру самостійно з якихось причин, тоді можна придбати повністю весь набір для холодного копчення. Димогенератор може працювати як на тріскі, так і на тирсах, час димоутворення у разі повного завантаження триває приблизно 4 години. Димогенератор виготовлений як циліндр, його висота становить 250 мм, а діаметр — 90 мм.
Використання димогенератора
Засипаєте придбану в магазині або заготовлену власноруч тріску в камеру димогенератора, під'єднуєте компресор до мережі живлення 220 кв. І частотою 50 Герц, потім через спеціальний отвір запалєте тріску, вона дуже швидко та легко загоряється (можливо, використання тирси замість тріски). Коли дим почне виходити через трубку димогенератора, під'єднуєте його до камери з продуктами.
Далі від вас потрібно тільки в разі потреби додавати тріску (залежить від необхідного часу копчення). Якщо ви виготовляєте камеру для копчення самостійно, не забудьте зробити додатковий отвір для виходу надлишкового диму. Це необхідно, щоб ваші продукти після приготування не горіли, оскільки дим, що застоявся, осідатиме на них. У камері, яка йде в комплекті для холодного копчення, цей отвір передбачений технологічно.
Купити димогенератор ви можете в інтернет-магазині Тепло вогнища — найнижчі ціни та чудова якість товару. І в кінці ми приготували для вас рецепт холодного копчення.
Рецепт курки приготовленої методом холодного копчення
Для приготування курей краще брати хатніх, молодих. Добре промиваємо нашу курочку, розрізаємо по спині на дві частини та поклавши зверху дошку, добре відбиваємо молотком (дивіться, не перестарайтеся кістки мають залишитися цілими, цей процес проробляється для того, щоб м'ясо стало м'якішим і ніжнішим). Після цього курку необхідно ще раз добре промити.
Приготування розсолу:
На один кілограм курки беремо 50 грамів солі та 400 мл води, дрібка цукру (цукор натуральний підсилювач смаку). Воду постачаємо на вогонь, додаємо до кипіння і додаємо сіль, цукор, спеції (1 головка часнику, лавровий лист і перець запашний на смак), вимикаємо вогонь і дає охолонути до кімнатної температури.
Далі заливаємо курку нашим розсором, водночас вона має лежати шкурою вниз. Ставимо зверху гнеться і вирушаємо в холодильник на 4 дні. Після закінчення часу м'ясо промиваємо у воді, далі обв'язує шпагатом і розвішуємо на просушування.
Рекомендується продукт накривати марлею (від комах), давати підв'яли близько доби. Далі завантажуємо наше м'ясо в камеру для копчення й коптимо приблизно 8 годин.
Результат копчення:
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Конструкція | Цілісна |
Форма | Циліндрична |
Тип копчення | Гаряче і холодне |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тріска, Тирса |
Стан | Новий |
Матеріал | Сталь |
Габаритні розміри | |
Вага | 5 кг |
Додаткові характеристики | |
Комплектація | 1. Димогенератор 2. Кріплення-підставка 3. Йоржик для чищення 4. Компресор з регулюванням 5. Силіконова трубка з трійником 6. Інструкція 7. 2 кг тріски в подарунок |
Матеріал виготовлення | сталь |
Товщина, мм | 3 |
Обсяг колби, л | 1,5 |
Конденсатосборник | є |
- Ціна: 1 730 ₴