Кошик
264 відгуків
Тепло очага
+380950621355
+380673559294
+380950621355
+380930673702
Кошик
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4
  • picture 5
  • picture 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
1, 5 л 3мм Подарунок
Димогенератор з конденсатозбірників і охолоджувачем 1,5 л, фото 2
Димогенератор з конденсатозбірників і охолоджувачем 1,5 л, фото 2
Димогенератор з конденсатозбірників і охолоджувачем 1,5 л, фото 2

Димогенератор з конденсатозбірників і охолоджувачем 1,5 л

Подарунок до товару
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 69 грн., 69 грн.

Отримайте цих позицій безкоштовно при покупці «Димогенератор з конденсатозбірників і охолоджувачем 1,5 л»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Димогенератор для холодного копчення з конденсатозбірників в магазині Тепло вогнища

Розміри колби 250х90 товщина 3мм / Вага комплекту 7кг / Час безперервного копчення з одного повного завантаження тріскою 4-6 годин / Об'єм 1,5 л / Конструкція – збірно-розбірна / Конденсатосборник - є /Охолоджувач - є/ Компресор 220V, 4,5 W. В наявності передбачений конденсатосборник і компресор для забезпечення горіння тріски. Для холодного і гарячого копчення.

Комплект набору:

1. Димогенератор
2. Кріплення-підставка
3. Йоржик для чищення
4. Компресор з регулюванням
5. Силіконова трубка з трійником
6. Інструкція
7. 2 кг тріски в подарунок

Для продовження процесу копчення необхідно додати тріски в колбу.

Удосконалена Модель, конденсатозбірників виступає металева колба. При цьому дим більш холодне, ніж з прямим димарем, без збірника. Вчасно горіння тріски виділяється конденсат, який успішно залишається в колбі, це не дозволяє потрапляти йому на продукти. 250 мм *90 мм – розміри димогенератора, дуже компактний і корисний прилад дозволить вам отримати густий дим.

Час роботи генератора не обмежується, ви можете в будь-який час досипати тріску, продовжуючи тривалість автономної роботи приладу. В якості шафи для копчення підійдуть будь-які ємності, навіть стару мікрохвильовку ви можете використовувати для цього процесу.

Більш вдосконалена модель з конденсатозбірників дозволить вам приготувати смачні продукти без гіркоти і присмаку.

Димогенератор для холодного копчення: переваги

Наявність колби для збору конденсату;

Міцність конструкції 3 мм сталь;

Хороший дим завдяки тлінню тріски;

Малогабаритність димогенератора;

Зручність транспортування;

Робота на одному завантаженні 4-6 годин;

Об'єм 1,5 літра.

димогенератор                                 

 

Дымогенераторы в інтернет-магазині Тепло вогнища – це завжди свіжі домашні копченості на вашому столі

Димогенератор представлений вашій увазі чудово підійде для домашнього використання. З його допомогою ви зможете радувати своїх рідних і близьких вам людей, чудовими продуктами холодного копчення. Це може бути не тільки коштовна покупка, придбана для особистого користування, а так само відмінний подарунок коханому чи близькій вам людині.

Коптильні і дымогенераторы дивитися!

Основні частини, принцип і особливості роботи димогенератора

Колба димогенератора може бути різного розміру (1,5 або 2 літри), від її розміру залежить вартість пристрою. Зовні це вертикальний відрізок труби,з кришкою, що забезпечує герметичне закриття колби.

Завантаження тріски здійснюється зверху (за умови зняття кришки), також в процесі експлуатації можна виробляти до завантаження тріски (кришка не нагрівається до критичного стану).

На корпусі передбачено отвір для розпалювання тріски. Установка генератора диму зводиться до використання спеціального кріплення ( в комплекті передбачено).

Завданням компресора є нагнітання повітря в колбу і подачу диму в димовий шафа.

В комплекті передбачені спеціальні шланги для підключення компресора і запуску пристрою. Принцип роботи димогенератора дуже простий. Пристрій необхідно підключити до компресора і шафі. Засипати колбу тріскою. Приблизно витрачається 100 грам тріски на 1 годину роботи пристрою. Ці показники не можуть бути точними, все залежить від якості тріски,її вологості, фракції.

Хвойні породи дерева,а також тріска берези не підходить для димогенераторів.

Дивіться відео з експлуатації димогенератора:

Виготовити шафу для копчення не складе великої праці це можна зробити з старого холодильника, або не потрібного шафи. Якщо ж ви не можете зробити камеру самостійно з якихось причин, тоді можна придбати повністю весь набір для холодного копчення. Димогенератор може працювати як на трісці, так і на тирсі, час димоутворення при повному завантаженні триває близько 4 годин. Димогенератор виконаний у вигляді циліндра, його висота становить 250 мм, а діаметр 90мм.

Використання димогенератора

Засинаєте придбану в магазині або заготовлену власноруч тріску в камеру димогенератора, підключаєте компресор до мережі живлення 220в. І частотою 50 Герц, потім через спеціальний отвір підпалюєте тріску, вона дуже швидко і легко загоряється (можливо, використання тирси замість тріски). Коли дим почне виходити через трубку димогенератора, під'єднуєте його до камери з продуктами.

Далі від вас буде потрібно тільки в разі необхідності додавати тріску (залежить від необхідного часу копчення). Якщо ви виготовляєте камеру для копчення самостійно, не забудьте зробити додатковий отвір для виходу надлишкового диму. Це необхідно що б ваші продукти після приготування не горчили, так як застояне дим буде осідати на них. У камері, яка йде в комплекті для холодного копчення цей отвір передбачено технологічно.

Купити димогенератор ви можете в інтернет-магазині Тепло вогнища – самі низькі ціни і відмінну якість товару. І у висновку ми приготували для вас рецепт холодного копчення.

Рецепт курки приготовленої методом холодного копчення

Для приготування курей краще брати домашніх, молодих. Добре промиваємо нашу курочку, розрізаємо по спині на дві частини і поклавши зверху дошку добре відбиваємо молотком (дивіться не перестарайтеся кістки повинні залишитися цілими, цей процес проробляється для того що б м'ясо стало м'яким і ніжним). Після цього курку необхідно ще раз добре промити.

Приготування розсолу:

На один кілограм курки беремо 50 грам солі і 400мл. води, щіпка цукру (цукор натуральний підсилювач смаку). Воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і додаємо сіль, цукор і спеції (1 головка часнику, лавровий лист і духмяний перець за смаком), вимикаємо вогонь і даємо охолонути до кімнатної температури.

Далі заливаємо курку нашим розсолом, при цьому вона повинна лежати шкірою вниз. Ставимо зверху гніт і відправляємо в холодильник на 4 дні. Після закінчення часу м'ясо промиваємо у воді, далі обв'язуємо шпагатом і розвішуємо на просушку.

Рекомендується продукт накривати марлею (від комах), даємо злегка зів'янути близько доби. Далі завантажуємо наше м'ясо в камеру для копчення і коптимо близько 8 годин.

Результат копчення:

    

Основні
Країна виробник  Украина
Тип коптильні  Деревна
Тип копченняГаряче і холодне
ФормаЦиліндрична
КонструкціяЦельная
Джерело димуЩепа, Опилки
СтанНовое
Габаритні розміри
Вага5 кг
Дополнительные характеристики
Комплектация1. Дымогенератор 2. Крепление-подставка 3. Ершик для чистки 4. Компрессор с регулировкой 5. Силиконовая трубка с тройником 6. Инструкция 7. 2 кг щепы в подарок
Материал изготовлениясталь
Толщина, мм3
Объем колбы, л1,5
Конденсатосборникесть
  • Ціна: 1 650 грн.