Кошик
319 відгуків
Тепло очага
+380 (67) 355-92-94
+380 (95) 062-13-55
+380 (93) 067-37-02
Кошик
Подарунок
Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала, фото 2
Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала, фото 3
Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала, фото 2
Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала, фото 2
Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала, фото 3

Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала

Подарунок до товару
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 69 ₴, 69 ₴

Отримайте цих позицій безкоштовно при покупці «Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коптильня гарячого копчення з неіржавкої сталі мала від виробника

Коптильня гарячого копчення виготовлена з неіржавкої сталі, стінки 1,5 мм, дно — 2 мм, призначена для домашнього використання. Для приготування смачних продуктів вам знадобиться кілька годин. Коптильню можна використовувати в домашніх умовах, виведення диму можна облаштувати у вікно або витяжку. Використання коптильні зводиться до завантаження тріски на дно пристрою, далі розташовуються решітки з продуктами. Кришка має бути щільно закрита, а шафа встановлена на відкритий вогонь. 

Місткість до 5 кг.

 

Коптильня горячего копчения из нержавейки

Технічні характеристики комплекту, розміри:

  • Габаритні розміри (Д *Ш * В), мм: 380x320x300
  • Вага 10 кг
  • Неіржавка сталь — стінки — 1,5 мм  днище — 2 мм
  • Решітки з харчової неіржавкої сталі — 2 шт.
  • Гідрозакрив — є
  • Піддон для збору жиру

Продукти для приготування розташовуються на решітках, виготовлених із неіржавкої сталі, продукти водночас не прилипають, а комплектуючі після приготування досить просто миються. Для приготування натуральних продуктів з ароматом димку вам потрібно купити коптильню. Продукти виходять дуже м'якими та смачними, попередньо їх необхідно замаринувати.

Завдяки компактним розмірам пристрою ви зможете взяти із собою коптильню на дачу, у похід, риболовлю. Вибравши рибу однакового розміру, її необхідно очистити, потренувати чи ні — справа смаку кожного. Найпростішим способом підготовки продукту є засинання сіллю, на період 3 години, до появи розсолу. Далі продукт необхідно промити та висушити (підв'ялити на свіжому повітрі).

Рибинки необхідно протерти соняшниковою олією й укласти на решітки коптильні. Встановивши шафу на відкритий вогонь, продукт починає готуватися. Кілька годин на невеликому вогні знадобиться рибці для отримання насиченого смаку.

Смачного!

Основні
Країна виробникУкраїна
Кількість рівнів коптильні2
МатеріалНержавіюча сталь
Товщина матеріалу2 мм
Тип копченняГаряче
Габаритні розміри
Довжина коптильні380 мм
Вага10 кг
Висота коптильні300 мм
Ширина коптильні320 мм
Користувацькі характеристики
ВиробникДід Коптенко
  • Ціна: 2 480 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner